DEPA Technische informatie over Li-Ion Accu's

Werken met JB-Weld en / of Quiksteel

Uitleg bij werken met 2-componenten koudlasmiddelen en álle andere lijm-verbindingen,

JB-Autoweld en Quiksteel zijn de grootste en bekendste Koudlasmiddelen (met raakvlakken maar ook ieder met  z'n eigen specialiteiten) in de USA.

Het gebruiken van 2 componenten Epoxy lijmen, secondenlijmen en alle andere in de markt krijgen de beste hechting wanneer het oppervlak waar ze zich op / aan dienen te hechten zo schoon mogelijk is en vrij van een film residu.

Het moge duidelijk zijn dat op vervuilde/vettige oppervlaktes een goede hechting niet mogelijk is en om onze producten hun maximale prestatie te laten leveren dienen de te bewerken oppervlaktes opgeruwd (op een spiegel hecht minder dan op een baksteen), stof-vrij, en vet-vrij te zijn.

De door ons aangeboden ontvetter droogt enorm snel op en laat totaal geen residu achter, wordt aangeboden in een  navulbare flacon met-, of zonder een verstuiver (aangeven in de opmerkingen bij aanmaken van een order) zodat de ontvetter goed op de te repareren oppervlakte kan worden aangebracht zonder het gebruik van een doek oid. (laat ook vezels achter die de hechting kunnen beinvloeden!)

Eenvoudig te bestellen in de zoekbalk als  "Ontvetter" of als JB/QUIK/DG 

Voor meer info neem even contact op met onze product specialisten via E-Mail info@depatools.nl of gratis via WhatsApp nr: +31-652562250
Locatie

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes