Stofzuig systemen

Voor iedere situatie een geschikt stofzuigsysteem

Onze krachtige 230V & 400V vacuumpompen zijn geschikt voor het ( Bouw) stofzuigen op allerlei bouw-locaties maar ook grotere locaties zoals o.a kantoorgebouwen, hotels, bioscopen, scholen etc. de stofzuiginstallaties uit onze 400V lijn zijn tevens geschikt om met meerdere personen gelijktijdig het stofzuigsysteem te gebruiken, een industriële stofzuiger is uitbreidbaar met meerdere 400V vacuumpompen zodat we voor iedere situatie een passend en geschikt stofzuigsysteem kunnen leveren.

Naast het stofzuigen van “huishoudelijk” vuil hebben wij ook speciale persluchtgereinigde filtersystemen voor het gebruik voor industriele doeleinden om zeer fijne stoffen te kunnen afzuigen, deze systemen worden o.a toegepast in laboratoria, werkplaatsen, productieplaatsen, cleanrooms, lopendebandafzuiging, machineafzuiging etc etc.

Calculatie van een industriële stofzuiger:

Vraag vrijblijvend uw prijsopgave aan, indien u ons uw wensen doorbelt of mailt maken wij graag een vrijblijvende kostenloze calculatie voor een passend stofzuigsysteem.

Met meer dan 37 jaar ervaring en vele referenties in nagenoeg iedere branche zijn wij in staat om in iedere situatie een passend stofzuigsysteem te offerten, leveren en zelfs compleet te installeren.

Levering en Montage:

Naast het leveren van alles op het gebied van een industriële stofzuiger bieden wij u ook de mogelijkheid om de montage aan ons uit te besteden voor een vakkundige montage van de complete stofzuiginstallatie en dit door onze eigen montageafdeling met meer dan 22 jaar ervaring in de montage van stofzuigsystemen. Indien u bij ons een prijsopgave aanvraagt, ontvangt u van ons altijd de prijsopgave gesplitst in de kosten van de benodigde materialen en daarnaast de kosten voor de montage zodat de keuze aan u is.

Voor meer informatie over een industriële stofzuiger nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Bezig met laden...
Zware 230V bouwzuiger met 3-motoren en 50-mm zuigslang voor grof bouwvuil te zuigen
Korting -14%
Zware 230V bouwzuiger met 3-motoren en 50-mm zuigslang voor grof bouwvuil te...
€ 1.016,00 € 875,00 *
Prijs per stuk

Locatie

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes