Verkoop, verhuur & reparatie van kwaliteitsgereedschap en machines.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

De technische achtergrond van oprichter Jos Dekkers leidde begin jaren ’80 tot specialisatie in onderhoud en reparatie van gereedschappen en machines voor de bouw en industrie.   
Zodat de productie van de Klanten, vanwege hun defecte apparatuur, niet stil kwam te liggen  werd hun vervangende apparatuur aangeboden.
Hiermee was de VERHUUR tak geboren.
 
Wanneer reparatie in verhouding tot de aanschafprijs erg duur werd vroeg de klant of ook een nieuwe machine geleverd kon worden, dat leidde vaak tot aankoop van apparatuur bij de man met kennis van zaken.
Hiermee was de VERKOOP tak een nieuwe pijler.

DEPA Goes BV is gebaseerd op het belang van de behoeften van de klant en zodoende volledig toegerust om aan deze behoeften te voldoen.
Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.
Met een programma dat meer dan 170.000-Artikelen in voorraad omvatte was het altijd mogelijk iedereen te kunnen helpen op het gebied van gereedschappen en machines, onderdelen en accesoires. Daarnaast werd elke merk Kwaliteits gereedschap geleverd wanneer het aan de eisen van DEPA Goes BV voldeed.

Echter ook DEPA Goes BV ontkomt niet aan veranderingen. Zodoende is DEPA Goes BV aan het omschakelen van de traditionele manier van verkoop (Showroom, voorraad, magazijn etc.) naar Internet-verkoop. DEPA Goes BV levert steeds meer rechtstreeks vanaf de fabrikant naar de klant klanten, hierdoor kan DEPA Goes BV (ofwel DEPA Tools)  werken tegen de scherpste prijzen!

Meer info, zoekt u een artikel dat (nog)  niet op onze website staat?                      even bellen (06-52562250) of E-mailen naar info@depagoes.com

LET OP, Onze service blijft hetzelfde, reparaties en onderhoud blijven we zelf doen in Goes en in onze werkplaats in Vlissingen!

 


| Meer

Contact

Tel.nr:    (+31) 113561298
Mobile:  (+31) 652562250
E-Mail:  info@depagoes.com

Kamer van Koophandel nr: 22048060
BTW.Nr:  NL 809705266B01

Bank relatie Rabobank IBAN nr: NL74RABO0314419470

Openinigsuren: Op afspraak en 24h / Dg. bereikbaar via
bestellen@depagoes.com
info@depagoes.com

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.