Foto

De technische achtergrond van oprichter Jos Dekkers leidde begin jaren ’80 tot specialisatie in onderhoud en reparatie van gereedschappen en machines voor de bouw en industrie.   
Zodat de productie van de Klanten, vanwege hun defecte apparatuur, niet stil kwam te liggen  werd hun vervangende apparatuur aangeboden.
Hiermee was de VERHUUR tak geboren.
 
Wanneer reparatie in verhouding tot de aanschafprijs erg duur werd vroeg de klant of ook een nieuwe machine geleverd kon worden, dat leidde vaak tot aankoop van apparatuur bij de man met kennis van zaken.
Hiermee was de VERKOOP tak een nieuwe pijler.

DEPATools is gebaseerd op het belang, e behoeften van de klant en zodoende volledig toegerust om aan deze behoeften te voldoen.
Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.
Met een programma dat meer dan 170.000-Artikelen in voorraad omvatte was het altijd mogelijk iedereen te kunnen helpen op het gebied van gereedschappen en machines, onderdelen en accesoires. Daarnaast werd elke merk Kwaliteits gereedschap geleverd wanneer het aan de eisen van DEPATools voldeed.

Echter ook DEPATools ontkomt niet aan veranderingen. Zodoende is DEPATools aan het omschakelen van de traditionele manier van verkoop (Showroom, voorraad, magazijn etc.) naar Internet-verkoop. DEPATools levert steeds meer rechtstreeks vanaf de fabrikant naar de klant, hierdoor kan DEPATools  werken tegen de scherpste prijzen!

Voordeel om zaken met DEPATools te doen blijft natuurlijk onze ongekende "After Sales Service", met onze ervaring van meer dan 40-jaren op het gebied van Onderhoud & Reparatie van Gereedschappen & Machines staan wij altijd voor onze klanten klaar met Woord & Daad!

Meer info, zoekt u een artikel dat (nog)  niet op onze website staat?                      even bellen (06-52562250) of E-mailen naar info@depagoes.com

LET OP, Onze service blijft hetzelfde, reparaties en onderhoud blijven we zelf doen in Goes en in onze werkplaats in Vlissingen!

 
Locatie

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes