https://www.depatools.nl/Files/6/92000/92037/CategoryPhotos/DescriptionPhotos/Source/7954675.png
Lumag machines kopen bij DEPA Goes BV
   
Lumag GMBH is meer als 10 jaar geleden vanuit Kirchdorf in Duitsland begonnen met het ontwikkelen van machines voor Bouw- Tuin en Straatwerk. Lumag heeft altijd als focus gehad machines te ontwikkelen waarbij de prijs/kwaliteit de verwachtingen van de gebruiker overtreft.
   
Professionele (maar ook particuliere) gebruikers gebruiken vele machines maar niet allemaal intensief, continue of dagelijks. Deze machines worden veelal gehuurd of uiteindelijk gekocht waarbij de investering niet eenvoudig wordt terug verdiend. Lumag heeft een lijn machines die dit segment perfect kan invullen.

DEPA levert deze machines aan proffessionals, Nederlandse en Belgische Tuin- en Parkdealers en groothandels in proffessionele gereedschappen die samen met DEPA als leverancier van Lumag de service en ondersteuning kunnen bieden die u van een professioneel merk mag verwachten. 
   
Lumag is in een aantal jaren marktleider geworden in het (midden) segment trilplaten, grondboormachines, houtkloofmachines en veegmachines. Niet vreemd ook want welke fabrikant geeft er bvb. 30-DAGEN GRATIS TESTRECHT en een verlengde garantie mogelijkheid tot wel 5-JAREN GARANTIE…?
De lijn wordt de komende jaren verder uitgebreidt. 
Onderhoud Lumag machines bij DEPA Goes BV
Lumag GMBH streeft altijd naar goeie kwaliteit machines te ontwikkelen tegen een scherpe prijs, deze machines zijn natuurlijk op meerdere adressen (online) te koop maar onderhoud en reparatie is iets wat men toch bij gespecialiseerde bedrijven zal moeten laten uitvoeren.
DEPA Servicebedrijf / DEPA Technische Handelsonderneming / DEPA Goes BV / DEPATOOLS zijn allemaal voortgekomen uit reparatie en onderhoud van Gereedschappen & Machines, onder de naam Depa Tool Repair hebben wij werkplaatsen (gehad) in Westkapelle, Vlissingen,           ’s-Heerarendskerke en Goes, allemaal in Zeeland en daarnaast onderhouden / repareren wij ook op locatie bij de klant.!
Wij vinden dat een waardevol extra voordeel ten opzichte van andere Webshops, een fysiek SERVICE-CENTER waar men als klant naar toe kan, die telefonisch per direct te bereiken zijn en verstand van zaken hebben. Daarnaast komen ze ook naar je toe wanneer het bvb. grotere machines betreft die men zelf niet gemakkelijk kan vervoeren of wanneer het wenselijk is dat een monteur ter plaatse komt.
 
Locatie

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes