Verkoop, verhuur & reparatie van kwaliteitsgereedschap en machines.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Greenworks Tools, 24V, 40V, 60V, 80V, 82V en 230V, super machines tegen een scherpe prijs!

Greenworks Tools - Tuinmachines

   

GREENWORKS STELT DE NORM IN ACCU GEREEDSCHAP

   

Greenworks stelt de normen in Outdoor Power Equipment met zijn 24 Volt, 40 VOLT G-MAX, 60 VOLT DIGIPRO, 80 VOLT DIGIPRO en de 82 VOLT COMMERCIAL LIJN tuin gereedschappen voor professionals en particulieren.

   

Greenworks Tools loopt voorop in innovatie en verandert ook de markt van tuingereedschap met de meest complete lijn accu tuingereedschap ter wereld. Als één van de grootste tuingereedschapproducenten ter wereld zal de accu tuinmachine lijn de komende jaren alleen maar verder worden vergroot. De top kwaliteit van Greenworks wordt onderstreept doordat de Duitse STIHL groep (vooral bekent van de oranje kleurige gemotoriseerde tuinmachines) een substantieel belang heeft genomen in het moederbedrijf van Greenworks namelijk Globetools. In de Globetools fabrieken zullen dus zowel voor Stihl als voor Greenworks accu tuinmachines worden geproduceerd.

   

De gebruikers van tuingereedschap zijn ook op zoek naar machines die minder lawaai maken, geen CO² uitstoten en minder onderhoud nodig hebben. Na de introductie van de 40 volt lijn in de afgelopen jaren is de 80 volt lijn een nieuwe doorbraak op het allerhoogste niveau. De nieuwe DIGIPRO motoren vormen de basis van vele accu machines. Deze koolborstelvrije motoren zorgen ervoor dat de prestaties van de machine met 30% toenemen en de trillingen met 70% afnemen. Greenworks is trouw aan zijn slogan: LIFE GETS EASIER.

   

De 24 Volt accu tuinmachines zijn bij uitstek geschikt voor de particulier. Als u klaar bent met uw verlengsnoer is snoerloos de ideale oplossing. Het voordeel van 24 Volt is de compactheid van de machines in combinatie met de werktijd.

   

De G-Max 40 volt tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier de grootste lijn accu grasmaaiers ter wereld en verder trimmers, heggenscharen, kettingzagen etc. Een lijn voor professionals maar ook voor particulieren. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

 

Greenworks introduceerd in 2017 de Greenworks 60 Volt DIGIPRO-LINE, de semi-professionele lijn van snoerloze tuinmachines. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie en combineren dit met de toonaangevende 60 Volt Lithium Ion accu's ontwikkeld in samenwerking met Panasonic. Aangedreven door innovatie leidt Greenworks de industrie met krachtige alternatieven voor benzine aangedreven machines. De 60 volt lijn is voor de semi-professionele gebruiker en de particulier die op zoek is naar een goed alternatief van een benzine motor.

   

Greenworks introduceerde gedurende 2015 de Greenworks 80 Volt PRO LINE, de professionele lijn van snoerloze tuinmachines. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie en combineren dit met de toonaangevende 80 Volt Lithium Ion accu's ontwikkeld in samenwerking met Panasonic. Aangedreven door innovatie leidt Greenworks de industrie met krachtige alternatieven voor benzine aangedreven machines.

   

Greenworks 80 Volt PRO LINE machines leveren met benzine vergelijkbaar vermogen en prestaties zonder de hoge kosten van benzine en olie, wat ook betekent minder onderhoud kosten en aanzienlijk minder CO² uitstoot. De Greenworks Pro Line omvat de volgende producten (allemaal aangedreven door dezelfde industrie-leidende Greenworks 80 Volt Lithium Ion batterij) : Grasmaaier, Trimmer, Bladblazer, Kettingzaag, Heggenschaar en Sneeuwfrees. 

   

Met de introductie van de 82 VOLT COMMERCIAL lijn betreed Greenworks ook de markt van de echte professional en intensieve gebruiker.Een complete lijn met 82 volt tuinmachines voor de echte professionals die op zoek zijn naar top kwaliteit, lange werktijden, hoge werksnelheden. Een zelfrijdende grasmaaier, een rug bladblazer, bosmaaiers, kettingzagen, accu backpacks en accu's van 2.5 Ah en in de toekomst 5.0Ah maken dit tot een unieke lijn. 

Greenworks Tools, 24V, 40V, 60V, 80V, 82V en 230V

Greenworks Lithium-ION Accu technologie

Het gebruik van accu´s is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Telefoons, auto’s, scooters, fietsen maar ook gereedschap zoals accuboormachines. Een aantal jaren geleden kwamen de eerste accu tuinmachines van 12 volt en 18 volt. Maar de gebruiker zoekt gereedschap dat als alternatief kan dienen van 230 volt of gemotoriseerde machines. De 24 volt of 40 volt Greenworks accutuinmachines zullen uw verwachtingen al overtreffen en de 60 volt, 80 volt maar vooral de 82 volt lijn zal u absoluut doen verbazen.

   
Greenworks Lithium-Ion accu´s         Greenworks heeft een 24 volt, 40 volt, 60 volt, 80 volt en 82 volt accu tuinmachine lijn. Neem bijvoorbeeld de 40 volt machines. Die kunt U voorzien van een 40 volt 4.0 ampère accu of een 40 volt 2.0 ampère accu. De tankinhoud van een 4.0 ampère accu is twee keer zo groot als van een 2.0 ampère accu. U kunt dus twee keer zo lang werken. De laadtijd van een 40 volt 2.0 ampère is ongeveer 60 minuten terwijl dit van een 4.0 ampère ongeveer het dubbele zal zijn (dit geldt overigens ook voor het gewicht, dit zal ook bijna verdubbelen). 40 volt accu's kunt u alleen gebruiken in 40 volt machines. Dit geldt uiteraard ook voor 24 Volt, 60 Volt, 80 Volt en 82 Volt. Een 82 volt 2,5 Ah accu kunt u met de standaard snellader laden in 36 minuten. U mag de accu's ook korter laden. Als u bijvoorbeeld de 82 volt accu 18 minuten laad zit hij half vol en kunt u de machine gewoon gaan gebruiken.
   

Wat zijn de voordelen van accu gereedschap

 • Minder lawaai,
 • Geen uitstoot van schadelijke gassen,
 • Tot 50% goedkoper dan gebruik van benzine,
 • Aanzienlijke minder vibratie,
 • Minder onderhoudskosten,
 • Geen verlengkabels,
 • Flexibel en veilig werken

 

Waarom Lithium-ion accu’s gebruiken

Lithium-ion-accu’s vaak kortweg "Li-ion-accu's" genoemd, zijn accu's die al langere tijd in consumentenelektronica worden gebruikt, vooral vanwege hun hoge energiedichtheid. Vroeger waren de batterijen voor een mobiele telefoon zo groot dat je een er een exra tas voor nodig had. De huidige generatie accu’s voor mobiele telefoons zijn Lithium-ion accu’s en die zijn klein maar zeer krachtig. Lithium-ion accu’s zijn voorzien van een soort controle systeem. Dit systeem controleert de spanning, om te diepe ontlading te voorkomen. Daarom stopt de machine onmiddellijk als het spanningsniveau te laag wordt.

   
    

Wat zijn de grote voordelen van Lithium-ion accu’s

 • Geringe zelfontlading (het vanzelf leeglopen van de accu).
 • Geen geheugeneffect (geen capaciteitsvermindering bij het laden van een niet-lege accu).
 • Hoog vermogen.
 • Milieuvriendelijker dan andere batterijen.
 • Hoogste energiedichtheid betekent hoge prestaties.
 • Lange levensduur.
 • Tot 2000 opladingen mogelijk.

Nadeel: relatief hoge prijs.

   

Laden en ontladen:

Laad de Li-ion accu liever iets vaker op, ook al is hij nog lang niet leeg; aanbevolen wordt om wanneer nog circa 20% van de capaciteit resteert de accu alweer op te laden. Li-ion accu’s gaan langer mee met gedeeltelijke ontladingen dan met volledige ontladingen. 

   

Verschil Lithium-ion (Li-Ion), Ni-Cd en Ni-MH accu’s:

Ni-Cd staat voor Nikkel Cadmium. Een aantal jaren geleden waren alle accu’s Nikkel Cadmium. Voordeel was de lage prijs maar groot nadeel was de enorme belasting voor het milieu. Afhankelijk van gebruik kon men de accu's tussen de 500 en 1000 keer opladen voor vervanging. 

Ni-MH staat voor Nikkel Metaal Hydride. Met de ontwikkeling van deze accu’s kon men het amperage van de accu’s verhogen tot 3,0 Ah. Men kon de “tankinhoud” dus sterk vergroten. Nadelen zijn de wat mindere levensduur t.o.v. de Ni-Cd en Lithium technieken

      

 
   

  

Greenworks Li-ION accu’s geproduceerd door Sanyo:

Sanyo is een onderdeel van het Japanse Panansonic. Een bedrijf dat de milieuzorg hoog in het vaandel heeft staan. Dit uit zich in recente ontwikkelingen zoals zonnepanelen, smart energy systems en herlaadbare batterijen voor industrie en consument. Sanyo wil de accu tot een milieu- en gebruiksvriendelijk product maken.

   

    

Greenworks accu’s en Energy Star:

Energy Star (handelsmerk ENERGY STAR ) is een internationale standaard voor energie-efficiënte producten ontstaan ​​in de Verenigde Staten van Amerika. Het werd opgericht in 1992 door de Environmental Protection Agency en het Department of Energy. Sindsdien hebben Australië, Canada, Japan, Nieuw-Zeeland, Taiwan en de Europese Unie het programma vastgesteld. Apparaten die over het Energy Star logo beschikken, gebruiken over het algemeen 20-30% minder energie dan vereist door de federale normen. 

LUMAG Machines voor de tuin, voor de bouw, voor straatwerk, voor grondverzet etc.

Lumag machines bij DEPA kopen?

   

Lumag GMBH is meer als 10 jaar geleden vanuit Kirchdorf in Duitsland begonnen met het ontwikkelen van machines voor Bouw- Tuin en Straatwerk. Lumag heeft altijd als focus gehad machines te ontwikkelen waarbij de prijs/kwaliteit de verwachtingen van de gebruiker overtreft. Wanneer u deze machines bij DEPA koopt / besteld weet u zeker dat u kunt rekenen op een goede after-sales service, sinds meer dan 36-jaren heeft DEPA dat hoog in het vaandel staan!

   

Professionele (maar ook particuliere) gebruikers gebruiken vele machines maar niet allemaal intensief, continue of dagelijks. Deze machines worden veelal gehuurd of uiteindelijk gekocht waarbij de investering niet eenvoudig wordt terug verdiend. Lumag heeft een lijn machines die dit segment perfect kan invullen. Daarnaast heeft Lumag er voor gekozen zijn lijn uitsluitend via professionals te verkopen. Tuin- en Parkdealers en groothandels in professionele gereedschappen die samen met Lumag de service en ondersteuning kunnen bieden die u van een professioneel merk mag verwachten. 

   

Lumag is in een aantal jaren marktleider geworden in het (midden) segment trilplaten, grondboormachines, houtkloofmachines en veegmachines. De lijn wordt de komende jaren verder uitgebreidt. | Meer

Contact

Tel.nr:    (+31) 113561298
Mobile:  (+31) 652562250
E-Mail:  info@depagoes.com

Kamer van Koophandel nr: 22048060
BTW.Nr:  NL 809705266B01

Bank relatie Rabobank IBAN nr: NL74RABO0314419470

Openinigsuren: Op afspraak en 24h / Dg. bereikbaar via
bestellen@depagoes.com
info@depagoes.com

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.