Verkoop, verhuur & reparatie van kwaliteitsgereedschap en machines.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Chemische producten /

JB-Weld Koudlasproducten

JB-Weld-Koudlasproducten
Depa leverd een complete lijn technische producten die onmisbaar zijn in alle lagen van de Techniek, Koudlas-systemen, Pakking makers, Afdichtingen, Olie toevoegingen, Brandstof toevoegingen etc. 

Voor elke behoefte hebben wij een oplossing! 

Topmerken zoals JB-Weld, Quiksteel, Loctite, VersaChem, Devcon, Marly, Permatex, Wynn's, Liqui-moly, Molycote, Eurol, Motip en vele anderen!

We hebben ivm. de gigantische hoeveelheid mogelijkheden niet alles op onze website staan maar voorzien u graag van informatie wanneer u die wenst. Even bellen naar +31-653562250 ( Gratis via WhatsApp)  of een Email bericht naar info@depagoes.com is voldoende! 


Depatools heeft reeds méér dan 37-jaren ervaring in het werken met koudstaal-producten, wanneer u een probleem heeft op welk gebied dan ook en u vraagt zich af of wij daar een product voor hebben, neem gerust contact op, dit kan via de Chat-functie op onze website of direct Telefonisch (werkt het snelste!) 

Zoek je een Dealer bij je in de buurt, neem contact met ons op en wij verwijzen je naar de dichts bijzijnde locatie waar je JB-Weld producten op kunt halen wanneer je á-la-minute een product van JB-Weld nodig mocht hebben, leveringen via onze website zijn binnen 24H bij je in huis (werkdagen) maar ivm. week-ends / feestdagen kan het voorkomen dat er wat langer overheen gaat, dan kan het makkelijk zijn om bij je vaste leverancier Quiksteel te kunnen halen en je project afmaken! 

Bel (Gratis via WhatsApp, Messenger of Viber)  naar +31-652562250 en we helpen u direct! 

E-mailen kan natuurlijk ook, info@depagoes.com of info@depatools.nl| Meer

Contact

Tel.nr:    (+31) 113561298
Mobile:  (+31) 652562250
E-Mail:  info@depagoes.com

Kamer van Koophandel nr: 22048060
BTW.Nr:  NL 809705266B01

Bank relatie Rabobank IBAN nr: NL74RABO0314419470

Openinigsuren: Op afspraak en 24h / Dg. bereikbaar via
bestellen@depagoes.com
info@depagoes.com

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.