JB-Weld

Het waarschijnlijk sterkste koudlas systeem ter wereld, reeds meer dan 30-jaren bewijst JB-Weld onmisbaar te zijn in de automobiel industrie, de machinebouw, de maritieme wereld waar Miljoenen proffesionele  gebruikers gebruikmaken van dit     2-Componenten koudlas systeem, wereldwijd zijn er tevens Miljoenen particuliere gebruikers die een of meerdere producten van JB-Weld in huis hebben "voor het geval dat" want repareren met JB-Weld is veel voordeliger dan weggooien en nieuw kopen....!

De meer dan 25-jaren "shelftime" (houdbaarheid) zelfs in geopende toestand laat dit ok toe dat dit unieke product voor handen is wanneer je het maar nodig hebt!
DEPA Goes BV waar de DEPATOOLS Webshop onder valt heeft dit geweldige product al 10-tallen jaren in het leverings programma en importeert dit reeds sinds een jaar of 25 met een steeds groter wordende klantenkring die deze geweldige producten kent "van horen zeggen", van filmpjes op Youtube en van het lezen van positieve berichten op technische forums op het gebied van Auto-, Bromfiets-, Motorfiets-, Racerij-, Martitieme technieken.

Depa Goes BV is ook steeds op zoek naar voorraad-houdende Dealers die de producten van JB-Weld uit voorraad kunnen leveren voor die afnemers / gebruikers die bij een locale handelaar de JB-Weld producten wil kunnen afhalen wanneer onze 24H leveringen nog te lang duren en een ritje naar Zeeland toch te ver is.

Elk Handelsbedrijf in de Techniek dat interesse heeft nodigen wij dan ook uit om contact op te nemen via E-mail: info@depagoes.com of Telefonisch (gratis via WhatsApp) +31-652562250 
Locatie

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes