Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093

Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093 Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093 Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093 Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093
Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093 Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093 Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093 Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093
Starmix pomp/brandweer/waterstofzuiger uClean PA-1455 KFG-FW, 019093
0 Review | Review toevoegen
Te gebruiken bij water en calamiteiten. Voor zeer veel water verplaatsen door salvagebedrijf, servicebedrijf, brandweer, bouw.

Artikelnummer

019093

Gewicht   

28,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

24H

€ 2.503,49 *
€ 2.413,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Depatools levert, onderhoudt, repareert het gehele programma Starmix bedrijfs-stofzuigers en leveren werkelijk álle Starmix modellen ook al staan ze niet op onze website 
 

De Starmix pomp/brandweerzuiger gebaseerd op de techniek van de uClean serie is dit model onderscheidend door: Geïntegreerde dompelpomp, FI-veiligheidschakelaar in de aansluitkabel, speciale filterzak en inzetgerichte toebehoren.

Impuls filterreiniging                     Nee
Stopcontact                                  Ja
Zuigkracht regeling                      Ja
Filter meldingslampje                   Nee
Softstart/naloop                            Nee
Vermogen (Watt)                          1400
Luchtstroom (l/s)                           69
Onderdruk (mbar)                         259
Ketelinhoud (L)                             55
Netto waterinhoud (L)                   43
Geluidsniveau db(A)                     73
Afmetingen LxBxH (cm)                52x51x92,7
Gewicht (kg)                                  28
Lengte stroomkabel                      8

Waterstofzuiger: waar moet je opletten?

 

waterstofzuiger
Waterstofzuiger van Starmix

Een waterstofzuiger is een luchtverplaatser die zowel water als stof kan opzuigen. Een waterstofzuiger wordt ook wel multi-zuiger, alleszuiger of nat- en droogzuiger genoemd. Kortom, verschillende benamingen voor een multifunctioneel schoonmaakapparaat. De bijzondere stofzuiger bestaat over het algemeen uit een ketel, accessoire set bestaande uit een slang, buizen en zuigmonden en een motorgedeelte met filter en eventueel optioneel een waterfilter. Om water te zuigen is het apparaat uitgevoerd met een vlotter systeem of een watersensor. De stofzuiger kan een enkele motor hebben, maar in sommige gevallen ook 2 of 3 motoren. Tevens meerdere opties qua ketelinhoud van 20 liter tot en met 120 liter (Starmix 20-78L en Evotec 120L). Voor puur water zuigen zijn er ook zogenaamde pompzuigers leverbaar met een ingebouwde dompelpomp en afvoerslang.

Waterstofzuiger:  wanneer heb je er één nodig?

Niet alles kan met een waterstofzuiger gezogen worden, bij probleemstoffen, fijn stoffen en chemicaliën dient u een industriestofzuiger te gebruiken. Bij fijne bouwstoffen en kwartsstof dient u een bouwstofzuiger te gebruiken. Let altijd op dat de juiste filters gemonteerd zijn in een waterstofzuiger. Een filter voor droog zuigen, dat is in ons Starmix programma een M-klasse of H-klasse filter. Als er water gezogen gaat worden dient u een water filter in te zetten, in ons Starmix programma hebben wij daar een schuimstof filter voor leverbaar. Zoals eerder gezegd is een waterstofzuiger een luchtverplaatser, vuile lucht in de vorm van stof of water wordt opgezogen en filtersysteem zorgt ervoor dat er schone lucht uitgeblazen word. Qua accessoires en zuigmonden is er veel leverbaar, standaard zitten er altijd een slang, buizen en zuigmond bij een waterstofzuiger geleverd. Optioneel zijn er veel meer zuigmonden leverbaar, zodat voor meerdere toepassingen een geschikte zuigmond gebruikt kan worden.

De meest verkochte Starmix stofwaterzuigers zijn compact en wendbaar door middel van de twee zwenkwielen aan de voorkant en twee vaste achterwielen. Uw stof en vloeistofprobleem is altijd makkelijk te verhelpen met een waterstofzuiger.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Locatie

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes