16402UE, Quiksteel Aluminium Repair Incl. Flacon Quiksteel ontvetter, kneedbaar Aluminium

16402UE, Quiksteel Aluminium Repair Incl. Flacon Quiksteel ontvetter, kneedbaar Aluminium
2 Reviews | Review toevoegen

Kneedbaar Aluminium, met Aluminium verstevigd 2-componenten Epoxy voor koudlassen, herstellen van breuken, gaten etc.,voor temperaturen van -69 tot wel 260-Gr. Celsius, hardt uit in enkele minuten!

Artikelnummer

16402EU+ 

Gewicht   

2,500 KG

Verzendkosten

€ 6,50 

Standaard levertijd

24H

€ 30,90 *
€ 28,90 *
Prijs per 1

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Naast het JB-Weld programma importeerd depatools het gehele programma van het eveneens Amerikaanse topmerk QUIKSTEEL.

Dit programma wijkt in sommige artikelen af van het JB-Weld programma en is minder uitgebreidt dan dat van JB-Weld en heeft bvb. géén pakkingmakers, plastic lijmen maar heeft in sommige toepassingen weer voordelen tov. het JB-Weld programma die de gebruikers zelf natuurlijk het beste kunnen ervaren in hun specifieke situaties.

Depatools zorgt er in ieder geval voor dat al het beste op de markt beschikbaar is voor hun klanten! 


LET OP!
 
Wij zijn op zoek naar voorraadhoudende Dealers waar wij de gebruikers van zowel JB-Weld als Quiksteel naar kunnen verwijzen om hun benodigde producten af te halen!
Interesse? Neem contact op met Jos Dekkers +31-652562250
 

BELANGRIJKSTE VOORDELEN
 

Bestand tegen temperaturen tot 500 ° F / 260 ° C

  • Kan worden geboord, getapt, gemodelleerd, machinaal bewerkt, geschuurd en geverfd
  • Hecht op alle metalen, glasvezel, kunststoffen, glashout,
  • Keramiek, baksteen - bijna alles behalve rubber
  • Sets in 5 minuten
  • Staal hard in 15 minuten
  • Volledige uitharding binnen 1 uur
  INCL.

  Onze JB/QUIK/DG  ontvetter, deze speciale ontvetter verdampt snel en laat géén RESIDU acter, dat is nodig voor een optimale hechting!!!

  Uitleg bij werken met 2-componenten koudlasmiddelen en álle lijm-verbindingen,

  JB-Autoweld en Quiksteel zijn de grootste en bekendste Koudlasmiddelen in de USA en het gebruiken van 2 componenten Epoxy lijmen, secondenlijmen en alle andere in de markt krijgen de beste hechting wanneer het oppervlak waar ze zich op / aan dienen te hechten zo schoon mogelijk is en vrij van een film residu.

  Het moge duidelijk zijn dat op vervuilde/vettige oppervlaktes een goede hechting niet mogelijk is en om onze producten hun maximale prestatie te laten leveren dienen de te bewerken oppervlaktes opgeruwd (op een spiegel hecht minder dan op een baksteen), stof-vrij, en vet-vrij te zijn.

  De door ons aangeboden ontvetter droogt enorm snel op en laat totaal geen residu achter, wordt aangeboden in een  navulbare flacon met-, of zonder een verstuiver (aangeven in de opmerkingen bij aanmaken van een order) zodat de ontvetter goed op de te repareren oppervlakte kan worden aangebracht zonder het gebruik van een doek oid. (laat ook vezels achter die de hechting kunnen beinvloeden!)

  Voor meer info neem even contact op met onze product specialisten via E-Mail info@depatools.nl of gratis via WhatsApp nr: +31-652562250
  Ook verkrijgbaar in voordeel-pak, per 6stuks!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Depatools Beheer - 19-05-2020 09:22

Wim,

Bedankt voor je positieve Review!
Goed te lezen dat je tevreden bent met het door aangeschafte Quiksteel product! Wij zijn van mening dat élke watersporter die met z'n boot onderweg is een assortimentje Quiksteel aan boord zou moeten hebben, met quiksteel voor staal, Aluminium & Plastic kun je de meeste problemen zoals breuken, scheuren, lekkages onderweg oplossen zodat je verblijf, vakantie, vistrip niet verpest wordt door een ongemakt dat je makkelijk zelf kunt oplossen met onze producten.

Wim Hillebrand - 18-05-2020 14:48

Heb een aantal kleine gaatjes en scheurtjes met dit materiaal behandeld, ben zeertevreden. Kan geen foto's meer maken want het staartstuk van mijn motor van de boot ligt onder water.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Locatie

Locatie

DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes